Live-tippa och vinn!

Vinn ett fantastiskt kit för en perfekt festivalkväll hemma! Eller biljetter till Melodifestivalens final i Stockholm. Eller produkter och presentkort från ELON. Förträffliga priser väntar vinnarna i vår webbtävling. Live-tippa låtarnas placering i deltävlingarna och motivera sedan med max 20 ord hur du tycker den perfekta festivalkvällen hemma ska vara. Prisvinnarna utses med hjälp av motiveringarna. Så även om du har få poäng i någon deltävling; fortsätt tippa och skriv in din motivering – du kan fortfarande vinna!

Priser

Deltävling 1, 2, 3, 4 är en gemensam tävling som räknas samman:

1:a pris: "Den optimala Melodifestivalkvällen hemma"

2:a pris: Biljetter för två personer till Melodifestivalens final lördagen den 10 mars på Friends Arena i Stockholm, inklusive 2 övernattningar i dubbelrum. Värde 5.000 kr.

3:e pris: En tvättmaskin Husqvarna QW146374. Värde 6.295 kr.

4:e pris: En blender Braun JB7192. Värde 1.995 kr.

5:e pris: Presentkort från ELON. Värde 500 kr.

Poängberäkningen

Så här räknas poängen fram i ELONs webbtävling:

Andra chansen

1:a pris: ELON presentkort på 3.000 kr och en diskmaskin, Husqvarna QB6164W, värde 8.295 kr. (totalvärde 11.295 kr)

2:a pris: ELON presentkort på 1.000 kr och en skaftdammsugare, Electrolux ZB2952, värde 1.295 kr. (totalvärde 2.295 kr)

3:e pris: ELON presentkort på 500 kr och en kaffebryggare, Braun KF7120, värde 999 kr. (totalvärde 1.499 kr)

Poängberäkning: 12 poäng för rätt bidrag som går vidare från respektive duell. Max totalpoäng är 48 poäng.

Finalen

1:a pris: ELON presentkort på 5.000 kr och en tvättmaskin, Husqvarna QW146374, värde 6.295 kr. (totalvärde 11.295 kr)

2:a pris: ELON presentkort på 1.000 kr och en skaftdammsugare, Electrolux ZB2952, värde 1.295 kr. (totalvärde 2.295 kr)

3:e pris: ELON presentkort på 500 kr och en kaffebryggare, Braun KF7120, värde 999 kr. (totalvärde 1.499 kr)

Poängberäkning: rätt 1:a ger 25 poäng, rätt 2:a ger 20 p, rätt 3:a ger 15 p, rätt 4:a ger 10 p, rätt 5:a ger 8 p, rätt 6:a ger 7 p och så vidare till rätt 12:a som ger 1 p. Max totalpoäng är 106 poäng.

Gör så här:

1. Registrera dig med Facebook eller e-post

2. Tippa resultatet i deltävlingarna (1, 2, 3 och 4) samt i Andra chansen och Finalen

3. Motivera med max 20 ord hur du tycker en perfekt Melodifestivalkväll hemma ska vara.

Regler

Priserna kan inte bytas mot kontanter. Första pristävlingen pågår till och med den 24/2 2018 (deltävling 1, 2, 3, 4). Vinnarna meddelas via e-post samt här på hemsidan senast den 27/2 2018 (har tidigare stått 25/2 vilket var fel).
Andra pristävlingen pågår till och med den 4/3 2018 (Andra chansen). Vinnarna meddelas via e-post samt här på hemsidan senast den 7/3 2018.
Tredje pristävlingen pågår till och med den 10/3 2018 (Finalen). Vinnarna meddelas via e-post samt här på hemsidan senast den 14/3 2018. Vinnarna utses av en jury från ELON Group AB. Tävlingen anordnas av marknadsavdelningen på ELON Group AB

Generella villkor:

Tävlingsregler publiceras alltid i samband med varje specifik tävling, men det är också nödvändigt att du känner till och godkänner de generella villkor som alltid gäller när vi arrangerar konsumenttävlingar.

Genom att delta i vår tävling så godkänner du dessa generella villkor.
- Bidrag som inkommer efter utsatt tid för tävlingsstopp kommer förbises av juryn.
- Publicera aldrig bilder på personer, barn eller vuxna, utan deras godkännande. För barn gäller att du som publicerar är vårdnadshavare till barnet/barnen eller att vårdnadshavare medverkar i bild och/eller har gett sitt godkännande och detta kan styrkas.
- ”Namn” och ”Ort” som av ELON Group AB anses stötande eller på annat sätt anses olämpligt kommer att förbises i tävlingen och juryn förbehåller sig rätten att ta bort dessa bidrag i den mån det är tekniskt möjligt. Det är på den tävlandes eget ansvar att de inlämnande uppgifterna inte står i strid med tillämplig lagstiftning .
- Tävlingen ordnas av ansvariga för varumärket ELON på marknadsavdelningen hos ELON Group AB och tävlingsjuryn består alltid av representanter från densamma om inte annat anges. Juryn utser vinnare baserat på kriteriet bästa prestation/-er inom varje unik tävlings specificerade regler. Juryns beslut kan inte överklagas.
- Personliga uppgifter om dig som av mediets natur delas kommer av marknadsavdelningen endast användas för att kunna genomföra tävlingen samt skicka ut eventuella priser. Inga uppgifter om någon tävlingsdeltagare sparas för andra ändamål och inga uppgifter kommer att delas med tredje part.
- Om de uppgifter som är nödvändiga för att tävlingsbidraget skall kunna medräknas av någon anledning saknas så kommer bidraget förbises.
- Genom att delta i tävlingen tillåter du att ansvariga för varumärket ELON på marknadsavdelningen hos ELON Group AB sprider ditt material med obegränsad rätt i alla medier för evig tid oavsett kanal. ELON Group AB kommer alltid att ta hänsyn till immateriell upphovsrätt och spridningsrätten kommer i första hand att utnyttjas för att utropa vinnande tävlingsbidrag i för tävlingen relevant kanal.
- Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinstpriser kan inte bytas ut mot kontanter. Vinsten kan inte överlåtas till annan.
- Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige som är över 18 år.
- ELON Group AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade. ELON Group AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera registrering/anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling.
- Verksamma uppdragstagare och anställda på ELON Group AB samt familjemedlemmar till dessa två grupper kan inte delta i våra tävlingar.